måndag 14 mars 2011

Klänningsbestyr

Bröllop är inget vi blir bjudna på speciellt ofta. Folk gifter sig inte så ofta och det är först nu våra vänner i samma ålder som oss börjar gifta sig. I vår har vi fått äran att bli bjudna på två bröllop, men de är samma dag! :( Hur otur kan man ha, när man äntligen får gå på bröllop som är så kul.
Det viktiga klänningsletandet har iallafall börjat här, dock alldeles för sent iallafall inser jag nu. Jag har hittat en klänning som jag så gärna vill ha, men det är 2-3 månaders leverans från USA som jag tänkt beställa den från. Så länge har jag inte tid att vänta, så nu sätter jag allt mitt hopp till min storebror och hans sambo som ska till Florida om ett par veckor. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag kan få tag på klänningen i en butik där och att de kan lägga undan den tills min bror åker dit...
Jag har tidigare beställt två klänningar från USA och varit så nöjd! Den första var min egen bröllopsklänning som jag älskar än idag! Det är i sommar 6 år sedan vi gifte oss.... tiden går fort.

Så här ser den ut bakifrån, ett långt fint pärlbroderat släp precis som jag drömt om...Jag menar, när i livet kan man ha släp om inte på bröllopsdagen?
Och framtill är den draperad och många fina pärlbrodyrer där med.
Den andra klänningen som jag beställde från USA köpte jag för två år sedan då min mans syster gifte sig. Den blev jag helt förälskad i när jag såg den på nätet och var bara tvungen att köpa den. Den satt som ett smäck när den kom hem till mig! Behövde inte ändra på någonting.

Det är så roligt när man hittar en klänning som inte alls ser ut som man tänkt sig innan, men som man faller för direkt man ser den. Samma sak har hänt nu så jag hoppas verkligen att det går att få tag på klänningen, alla andra jag hittar i Sverige kommer kännas jättetråkiga annars... Det som är kul med att beställa från USA är att man med största sannolikhet är ensam om klänningen också.

Barnen måste ju förstås också vara finklädda :) Här är Vincent 1,5 år i skjorta, väst och grå slips. Så söt!
Jag som inte brukar visa bilder på människor och nu fick ni en hel hög, men det är viktigt det här med klänningar :)
Jag har ont i halsen och fryser så nu blir det sängen för min del. I morgon ska jag sitta på sjukhuset med Vincent hela dagen för att kontrollera honom lite efter en operation, och på kvällen ska jag och ett helt gäng tjejer till Björn på shopping!! Det sistnämnda ska bli riktigt kul om mitt halsont släpper tills dess.
Ha en bra kväll!

2 kommentarer:

Vit dröm sa...

Så underbar klänningar! Din bröllopsklänning är ju helt ljuvlig!
Hoppas du får tag i någon fin klänning!
(Vi ska på en loppis som heter Ringblomman, ligger vid Industrigatan nånstans...)
Hoppasdu hittar nåt fint hos Björn ikväll!
Kram Anna

MINA FINA RUM sa...

Tack så mycket, ja klänningarna gillar jag med :)
Spännande med loppis, det var riktigt längesen jag var på det, finnstyvärr så mycket annat tiden och pengarna ska läggas på....
kram malin