lördag 18 juni 2011

Positiva besked!

Hej på er!

Dags för lite positiva besked:  • Jag är på bättringsvägen (har ätit riktig mat och inte somnat en enda gång idag!), vilket gör att jag ska försöka ta mig till Björn och hjälpa till lite imorgon. I värsta fall får jag åka hem efter en liten stund, men jag ska iallafall dit :)


  • Det blir rosor på vår klättervägg i år! Knoppar har börjat komma så det ser mycket lovande ut. Det blir en fantastiskt fin vägg när rosorna blivit höga och det blommar stora mörkrosa rosor.


  • En arbetsvecka kvar och sen har jag semester i 7 veckor varav 5 tillsammans med hela familjen. Ska bli underbart! Har i princip inget inplanerat förutom en tripp till vår stuga i Sälen, så himla skönt!


  • Och den bästa av nyheterna just nu: reportaget som Cecilia och Josephine gjorde hos oss har blivit sålt, och inte till vilket tidning som helst utan till Lantliv!!! Aldrig trodde jag att den stora tidningen skulle vara intresserade av vårt hem, fast Cici tar fantastiska bilder så det väger klart upp det hela.

Ha en skön lördagkväll. Själv ska jag givetvis bara ta det lugnt, är ju inte helt frisk om man säger så, men nu vänder det!

Kram Malin

1 kommentar:

Lilla Kråkslottet sa...

Men ÅH va kul! Grattis!!!
Då blir det till att läsa den!! Superkul!