tisdag 7 juni 2011

Bildlös

Hej!

Det kommer bli världens tråkigaste inlägg, jag vet, jag har inga bilder! Vad är en blogg utan bilder liksom? Men, men, jag kan också tänka att det kanske är bra att jag inte alltid har en massa bilder och en massa tid att göra inlägg, det måste ju betyda att jag har ett liv också?! :) Vet inte om jag ska imponeras av eller tycka synd om de som kan göra flera inlägg om dagen på sina bloggar....

Gårdagen blev blogglös då jag spenderade 70 mil i bilen, tillika så en hel dag. Jag och mannen tog oss en tur ner förbi Göteborg och köpte min efterlängtade cab. Barnen var så stolta när de fick åka nercabbat till dagis idag :) På vägen hem tog vi matstopp på Kungsbackas outlet och jag köpte en fin tröja och klänning, mannen flera skjortor och så blev det kläder till barnen från Mexx. Ett trevligt och effektivt stopp innan jag fick åka resterande 30 mil hem själv i min bil och mannen körde hem den "gamla".

Idag har det varit en riktig försäljardag! Har haft tre annonser ute på Blocket och under kvällen har jag sålt allt! (Bilbarnstol, en spis och så min bil). I morgon åker mannen ner till Ulricehamn och köper en annan bil, så nu har vi fått byta båda två :)

Idag avslutade jag dagen med en promenad med min granne, det var alldeles för längesen och då tar det lite tid, vi har ju så mycket att prata om då!

I morgon ska jag vara framme med kameran innan det blir mörkt så ska ni få se mattan som jag köpte till William häromdagen.

Kram och godnatt!

1 kommentar:

Vit dröm sa...

Vilken fullspäckad dag! Förstår att barnen var stolta när de fick åka cab ;)
Ha en bra onsdag!
Kram Anna