fredag 3 juni 2011

I sommarens soliga dagar

Hej!

Idag har vädret verkligen varit på vår sida, vilken bränna jag har fått :) I förmiddags packade vi bilen full med filtar, saft, korv, hamburgare, fika mm och åkte till Omberg. Vägen dit var otroligt fin då vi tog många småvägar och fick se massor av fina hus. Jisses vilka hus det finns! men jag skulle nog inte vilja varesig städa eller underhålla dem...
Vid Omberg mötte vi upp min mans familj och ägnade ett antal timmar åt att sola, grilla, fika, titta på vattnet och senare även ta en promenad upp till en fin utsiktsplats.

Utsikten var skaplig en sån här fin dag!

Till kvällen ville barnen åka hem och bada i poolen, (det var verkligen varmt idag), så vi körde hem med två barn som däckade direkt i bilen men vaknade till när det var dags att bada.

Kvällssolen var det inget fel på heller! Efter badet blev det pizza på altanen, det känns som att vara utomlands och jag älskar det. Hoppas, hoppas att vi kan få detta fina vädret på midsommar igen.


Hoppas ni alla har haft den fin dag i värmen. Imorgon ska vi bada ännu mer och förhoppningsvis åka och köpa en ny bil :)

Kram Malin

2 kommentarer:

Vit dröm sa...

Låter som ni haft en riktigt härlig fredag! Hoppas också att vädret håller i sig!
Ha en minst lika skön lördag nu!
Kram Anna

Liza sa...

Ser så härligt ut!
Ja hoppas jag med!

Ha det fint!

Kram Liza