tisdag 31 maj 2011

Snart helg igen

Hej!

Nu är det snart helg igen, och långhelg dessutom! Vi har inte planerat så mycket för helgen men det ska ju bli fint väder så det blir nog mycket slappa vid poolen. Idag var det tokvarmt ute så det blev till att öppna poolen så fort vi kom hem idag. Barnen badar, mannen dammsuger poolen och jag läser :) Jag har den senaste veckan plöjt igenom månadens pocket (vi prenumererarpocketböcker) som var Mari Jungstedts senaste, mycket bra bok!

Lite trädgårdspyssel blev det också idag, (med betoning på lite). Rosor är nerklippta och jag tog in rabarber och gjorde en paj.

Har alltid förut gjort smulpajer, men förra året fick jag ett recept på en ruskigt god topp som passar till alla sorters bär. Den kan jag äta mig sjuk på, mycket bättre än smuldeg! (Tack Pernilla!). Idag är jag dock så trött och har ont i huvudet så jag orkar inte äta någon paj, får nog skicka med den till mannens jobb så de har lite "fredagsfika" imorgon. Jag gillar att baka men är inte alltid lika duktig på att äta upp allt, vilket nog är tur iofs :)

Nu dags att sova, godnatt!

Kram Malin

1 kommentar:

Kristina sa...

Kan du inte dela med dig av receptet? Eller iallafall maila det till folk du tycker om ; ) !