söndag 29 maj 2011

Bröllop!

Igår var vi på ett helt fantastiskt bröllop, eller två rättare sagt. Först var vi på en vigsel och tillhörande bröllopsmiddag och vid halv tolv tiden på natten åkte vi till ett annat bröllop och dansade till halv fyra! Alla bilder är tagna på det första bröllopet. Lokalen är en maskinhall- men det går inte att tro när man ser hur fint de hade fått det. Björn, som har de berömda marknaderna, har varit delaktig i inredningen och det mesta är hans saker.
Alla stolar kommer från Björns olika hus. Tänk att kunna "skrapa ihop" 75 stolar i rätt tema.... :) Ljusstakar på borden kommer också från Björn. (Kolla in taket!)


En gigantisk ljuskrona i taket satte verkligen glans på stället!

I en del av lokalen fanns det här trevliga möblemanget. Perfekt vid minglet. Möbler och ljusstakar kommer också från Björns hem.

En suddig bild, men ville visa den fina tavlan med bordsplaceringen.

Och jag hade på mig en ganska enkel ljuslila klänning som jag var väldigt nöjd med faktiskt.

Och här är frisyren jag knåpade ihop dagen till ära.


Tack Elin & Niclas för en fantastisk bröllopsmiddag och tack Erik och Karin för att vi fick komma och dansa loss på ert härliga bröllop!

Kram Malin

5 kommentarer:

Liza sa...

Wow vilken häftig lokal de fixat!
Så fin du va!

Trevlig kväll!

Kram Liza

Caroline sa...

Åh så fint!verkligen effektfullt som de ordnat med tyget i taket. Är väldigt imponerd av att du lyckats fixa den där frisyren på dig själv måste jag säga , super snyggt!:)

Elin sa...

Vilka fina bilder du har fått! Vi är så nöjda över att vi fick våra ideer att bli verklighet med hjälp av Björn och Marcus. Tack för att ni delade vår dag och kväll!
(Caroline; Det är markfiberväv som mannen min har satt upp i taket, helt klart ett tips om man ska dekorera stora ytor till lägre kostnad!)

Anonym sa...

Vad snygg klänningen blev med skor och allt! Verkligen jättesnyggt.

N

Villa Carl Larsson sa...

Men wow så fint de fått till det. Roligt att få gå på ett sånt bröllop också och du var jättefin med klänningen och håret :)

Kram Josefin