torsdag 26 maj 2011

Smakråd

Hej!

Här är bilder på Williams rum, långt ifrån stylade eftersom han ligger och sover när jag tar dem :) Williams rum är inrett i vitt, svart och grått, känns tyvärr inte lika ombonat som Vincents rum men det beror nog på att William inte har tapeter på väggarna.

Nu är det så att W har ljusblått som absolut favoritfärg och han önskar sig blåa väggar i sitt rum. Vad tror ni om ljusblå tapeter (enfärgade) på väggarna? Måste jag byta ut allt det grå och svarta då? Gardinen kommer nog i vilket fall bytas till ljusgrå istället för svart, men jag är tveksam till att alla tygtavlor passar till blå väggar, vad tror ni?

Jag tror nog att det kan bli fint med ljusblå väggar, och jag vill ju inte att mitt inredningsintresse ska gå ut över barnen. Vill han ha blått kan han gott få blått. Funderar bara på hur jag isåfall ska göra med kuddar, tavlor mm. Vad tycker ni?
Vore kul om ni kom med förslag!
Kram Malin

3 kommentarer:

Liza sa...

Tror enfärgat blått blir fint i ett pojkrum!
Jag skulle nog försöka bestämma mig för 2-3 färger (blått,vitt o grått?)o hålla det mesta i dom nyanserna!

Lycka till med fixandet!

Kram Liza

Lilla Kråkslottet sa...

Extrajobb! Måla taket vitt så blir det lite "mindre" färger!
Annars tycker jag att grått och svart passar med allt!
Ha en fin helg!

minafinarum sa...

Ja, jag funderar vidare... Grått, vitt och blått passar ihop tycker jag, det är om det svarta passar in jag är tveksam till. Men det är ju bara att testa!
Taket är faktiskt ganska vitt även om det inte syns på dessa bilder. Alla tak i hela huset har vi laserat vita så det får vara så så att det är enheltligt i hela huset.

Tack för smakråden!