fredag 18 maj 2012

Spontan utflykt och en fin present

Igår, efter att vi hälsat på hos Björn på marknaden, fick vi för oss att göra ytterligare en utflykt. Vi var ju trots allt lediga, hade inga måsten hemma och var sugna på att hitta på något. Vi satt redan i bilen, hade plånbok mes oss, så vi bestämde oss för att fortsätta köra ner mot Ullared :) Inget alls vi hade planerat, men då blir det ju också oftast mycket roligare! Så, 60 mil och många timmar senare var vi hemma efter en väldigt rolig utflykt med familjen. Vi hann bara handla i 1 ½ timme eftersom vi körde ner så sent på dagen, men vi fick tag på det vi tänkt oss nämligen trädgårdsredskap.
Vi köpte sekatörer, grensax, krattor, borstar, spadar, grensåg, hinkar, arbetshandskar till barnen, vattenslang mm. vilket ledde till att vi idag tog tag i vårt uthus och gjorde riktigt fint i bodarna för att kunna ha en redskapsbod. Så roligt att ha egna bra redskap att arbeta med! 
Mer fix ute har det blivit idag, visar det imorgon. Dagens bild är på en fin ljuslykta i betong som jag fått av min storasyster. Hon fick ärva en barnjacka av oss (till sitt barn förstås), och eftersom vi inte ville ha betalt för den var hon snäll och köpte denna fina lykta som tack. Jag ska nog ge henne mer kläder, haha :) Visst är den fin!? Kommer passa perfekt på uteplatsen.
Kram Malin

1 kommentar:

Kristina sa...

Tack för jackan!