onsdag 23 maj 2012

Altan-liv

 Nu är det verkligen sommarvärme hos oss, och när det är sommar flyttar vi ut på altanen stor del av tiden. De flesta måltiderna äter vi här ute, vi har en liten matplats för familjen och en stor som vi använder när vi har gäster. 
 Inredningen byggs upp efter hand. Vi har tagit fram bord och stolar och nytt för i år är två rullbord som vi ska ha som köksö på altanen. Bra att duka upp mat och dryck på. 
Nytt för i år är även kistan på altanen som vi har till förvaring av kuddar, sittdynor, draperier och plädar. Väldigt bra tycker vi eftersom vi förra sommaren fick bära in allt sånt varje kväll och det tar en del plats... Nu hoppas vi på att kistan ska räcka för att hålla textilierna torra från dagg.
Det som är kvar att bära ut är vår dagbädd som vi köpte förra året, och den stora takkronan vi också köpte förra året hänger fortfarande i vårt vardagsrum och inte på altanen. (Klicka på länkarna så ser ni bilder på dagbädd och takkrona). Skulle behöva köpa en till för den är så fin på båda ställena :)
Ikväll har jag och barnen grillat hamburgare på altanen, jag bara älskar värmen och hoppas att den håller i sig!
Kram Malin

1 kommentar:

Anonym sa...

Man kan aldrig få för många takkronor! =)
/Malena