onsdag 30 maj 2012

En dröm i Bolig Dröm

 Äntligen har jag fått tidningen Bolig Dröm från Norge som publicerade bilder från vårt hem tidigare i vår. En kompis till mig jobbar i Norge och var snäll och köpte med en tidning hem. Cecilias bilder är så fina och tidningen har hela 14 sidor med vårt hem!!

 Jag blev så glad att de valt de bilder jag själv tyckte om mycket och att de visar så många bilder till skillnad från när vi var med i tidningen Lantliv.

 Det som känns väldigt konstigt är att bilderna togs för ett år sedan, vilket gör att jag saknar massor av prylar på bilderna som vi har i vårt hem idag. Det ser lite tomt ut :) Dessutom har vi ju tapetserat och gjort iordning matsalen så den ser verkligen inte ut som på bilderna.


Nu blir jag väldigt sugen på att göra ett nytt reportage med hemmet så som det ser ut idag!
Kram Malin

4 kommentarer:

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Men vad kul!! GRATTIS!!!!!
Sug åt dig av all ära!! KRAM!!

Fotograf Cecilia Möller sa...

Det är så jäkla fint reportaget i Bolig drom. Tack ännu en gång för att jag fick komma och fota. JAg blir så glad när jag tänker på det eller tittar på bilderna!

Caroline Frideson sa...

Åh vad fint reportaget blev :-) Ditt fina hem kommer verkligen fram i bilderna. Cici du ska också känna dig helnöjd!!
Kram Carro

Gamla skolan-Jennie sa...

Åh vad roligt!!! Vi ska också vara med i Bolig dröm! Känner igen mig om Lantlivs val av bilder..ska bli roligt att se om denna tidning väljer annorlunda. Skriver de samma text som Lantliv eller skriver de om den lite?

Ha en fin helg!

Kram Jennie