måndag 25 april 2011

Uteprojekt

Här kommer helgens projekt i bilder!



Projektet var egentligen att förra ägarna, mina svärföräldrar, skulle tömma ur den här boden från en massa saker som ska slängas, men då började vi prata om att såga ner lite sly runt omkring. Och ett litet projekt växer sig gärna större....



Här är boden framifrån, inte så vackert kanske...
Och sett från sidan, här är allt sly som vi ville såga ner.
Vi jämnade till marken framför boden då det låg gamla igenvuxna högar med jord där.


Och så klippte vi ner en massa sly till vänster om boden och till höger sågade vi ner delar av ett stort träd.


Vad jag gillar vår fyrhjuling, perfekt vid trädgårdsarbete!

Under all sly hittade vi en hel hög med en massa stenar. Det var bara att börja bära... Vi fick god hjälp av våra barn :)


En efter bild! Som ni ser är det fri sikt till vänster om boden, vi har lagt ut ny jord och sått gräs där vi jämnade till marken. Intill väggen har vi ställt planteringslådor.


Och så kom det fram en gammal kompost som vi reglade upp och gjorde i ordning! En massa fin jord var det i den och det hade vi stor nytta av till planteringsbänkarna och det nya gräset.



Alla stenar som vi hittade fick bli dekoration utmed kanten.


I den vänstra planteringsbänken planterade vi rabarbern som växte fritt framför boden innan, och i den högra har vi planterat fröer som vi hoppas tar sig...

Detta är vad vi har pysslat med när vi inte har solat eller grillat :) Jag har faktiskt varit ovanligt duktig på att bara koppla av och njuta av vädret och familjen denna ledighet, det är ett stort steg för mig att ligga i en solstol istället för att fixa med en massa annat hela tiden.



Hoppas ni alla har haft en lika skön påsk som vi har haft, snart är det sommar! :)



Kram Malin

2 kommentarer:

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Vad fint det blev! Där har ni jobbat på bra!! :)

MINA FINA RUM sa...

Tack!