söndag 16 oktober 2011

Men, hur blev det här?...

Har ägnat en del av helgen åt att måla runt ramarna runt tapeten. Samma plommonfärg som i tapeten. Vad tycker ni?
Tanken var att det under den nedre listen skulle målas i samma grå färg som finns i tapeten... Men som ni ser nedan ser det just nu ut så här:

Aaah, kan bli galen på mig själv! När jag målat ALLT plommonfärgat så inser jag att jag egentligen inte tycker att det blev så bra... Ha ha! , upptill ska det nog vara vitt och så får det vara en accentfärg nertill, antingen grått eller plommon. Att ta fram två accentfärger ur tapeten blev helt enkelt för mycket. Så, det är bara att åka och köpa vit färg imorgon och göra om allt :(

Ja, eftersom jag har fullt med jobb på kvällarna denna vecka, samt att jag ska vara klar med rummet OCH hunnit baka och laga mat till fredag när barnen fyller år så kändes det ju lämpligt att skaffa sig lite mer jobb. Någon som behöver sysselsättning så välkommen hit!

Kronan på verket är jag jag har en infektion och kör antibiotika-dropp som gör mig galet slö och lite andra biverkningar... Men, jag vet, det är bara inredning, gästerna kommer nog hit även om det är "fel" färg på väggarna, men jag vill bli klar nu. Helst igår :)

Kram och godnatt! /Malin

3 kommentarer:

Josephine sa...

Jag tyckte det plommonfärgade blev fint runt ramarna, tapeten kom fram bättre. Varför inte ha kvar det plommonlila men ha en vit botten och inte bryta av med även det grå. Tycker mig kan se på långväggen att det blev tjusigt, i mina ögon iaf ;)!

Kram

Alexandra sa...

jag håller med josephine!!!

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Tur att det är flera som är lite veliga!! Hihi! fint blir det hur som helst!!!
Kram!