lördag 8 oktober 2011

Äntligen!

Äntligen har vi hämtat tapeterna till matrummet! Idag har vi ägnat förmiddagen åt att köpa lister, återställare och färg för att kunna sätta igång med rummet imorgon. Fick så otroligt bra hjälp hos färgaffären idag (Bremers i Mjölby), så färgerna vi ska måla med blev helt perfekta! Fick hjälp av en jättebra tjej som verkligen tog sig tid att hjälpa mig att hitta de perfekta nyanserna, så borde det vara i alla affärer

Eftermiddagen ägnades åt att klippa gräset (kanske sista gången för säsongen?) och plocka in de sista utemöblerna. Skönt att få det gjort! Sen blev det en god middag med familjen. Bilderna idag symboliserar vad jag egentligen behöver... Sova... Har en infektion i kroppen och har överlevt senaste veckan med hjälp av panodil och annat gott.
Igår hade vi förresten riktigt mysigt fredagsmys. Jag och barnen bakade tekakor och mannen gjorde hemmagjord varm choklad. Det smakade underbart!
Imorgon hoppas jag kunna visa några bilder från matrummet, kommer förhoppningsvis igång med det imorgon. Någon som är sugen på att sätta upp återställare? Välkommen isåfall! :)
Kram Malin

1 kommentar:

dagdrömmar i vitt sa...

Hejsvejs, första gången jag hittar till dig. Måste säga att du har ett otroligt vackert hem;)
Kramkram och ha en skön söndag <3 nettan