fredag 9 september 2011

Tiden går...

Äntligen fredag! Så känns det verkligen idag, det har varit alldeles för mycket denna vecka med möten mm varenda kväll. Idag var jag helt slut när det var dags att packa ihop på jobbet så det ska bli skönt med lite helg.
I onsdags var jag och en kollega och spenderade många timmar på IKEA för att köpa saker till ett nytt arbetsrum. Det var väldigt kul och rummet kommer bli så fint! Passade på att snabbt köpa lite saker hem också. Det blev bland annat en ny tvättkorg med två fack till barnen så att de kan lära sig att sortera sin tvätt (de tycker det är jättekul redan), barngalgar och så dessa fina väckarklockor.

Tyvärr är de nog bäst på att bara vara snygga. Att försöka ställa in en pålitlig väckningstid var lite svårt med tanke på att det bara finns en timvisare för den funktionen, ingen minutvisare, och signalen som sedan ringer fyller minst sagt sitt syfte.... Så njaa, kanske inte den bästa till väckning, de gamla fula får hänga kvar och fylla den funktionen och dessa nya får nöja sig med att bara vara snygga.

I helgen ska vi försöka passa på att göra iordning lite här hemma. På tisdag är det ju inredningsreportage här hemma så lite måste fixas. Jag hoppas på att sälja skåpet jag har till salu i helgen för jag vet redan vad som ska in i matrummet istället :) Sen måste jag verkligen komma loss och hitta en snygg tapet (hjälp tas tacksamt emot), men några väggar kommer jag inte göra iordning innan reportaget.

Nu ska jag sova och njuta av att helgen är här och en intensiv arbetsvecka är över!

Ha en fin helg ni med, kram Malin

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Malin!

Vad fint ni har det!!!

Ang. tapeter så kolla in denna sida:

www.tapetorama.se

Välj o vraka! =)

Trevlig helg! /Malena