tisdag 20 september 2011

Tapetångest

Igår blev det inget inlägg för då var jag hos Björn på Country Interior och prismärkte varor hela kvällen. Massor av fint har kommit in och på söndag är det dags för höstmarknad, boka in det! (mer info i nästa inlägg).

Idag har mannen tagit med sig tapetprover hem och jag kan inte bestämma mig...Hjälp...!

Den vackra Nina Campbell-tapeten som vi fastnade för tidigt. Var helt inne på rosa, men när jag fick se den grå i rummet var den ju väldans snygg den med. Aj, aj...

Och så är det en vacker tapet med blommor och fjärilar. Tyvärr syns den fina lystern i tapeterna inte på bilderna. Jag gillar nog den högra bäst där det är grå fjärilar.

Här ser ni de tre favoriterna. Egentligen hade jag verkligen bestämt mig för något i färg, helst rosa, men när jag fick hem proverna gillar jag verkligen de grå också... Väldigt svårt det där. Kom gärna med förslag!

Gick inte att få en bättre bild, men det jag ville visa med denna var hur jag har skissat upp med blyerts på väggarna hur lister och tapeter ska sitta. Det kommer bli en list en bit upp på väggen och så "ramar" av lister på varje vägg där det ska vara tapet i. Sen ska vi måla ramarna och väggfälten runt om i matchande färger. Därför är det viktigt att det finns bra färger i tapeten att plocka upp... Nåja, en I-lands problem som man säger. Men det gäller att inte ångra sig när tapeterna är så dyra (tycker jag iallafall!).

Vill tacka för fina kommentarer också! Ni ska veta att jag försöker svara alla personligen på respektive blogg (om blogg finns), men det strular på vissa så kommentarerna kommer inte fram tyvärr, jag får tacka här istället!

Ha en fin kväll. Kram Malin

4 kommentarer:

Kristina sa...

Jag tycker den rosa (den första). Så kan du måla runt om i den färgen fjärilarna har. Och listerna kanske skulle vara samma färg som kakelugnen?
Men nu vill jag ju ha färg på väggarna! Den grå är också vacker! Men eftersom ni ska ha dem i lister så tror jag att den rosa blir fin.

Sen en julgran med silvriga och rosa kulor och tjockt glitter!

Linda Hågevi sa...

Väldigt fina allihop! Jag håller på en tapeten i grå nyans eller den med fjärilar. Jag tror att man tröttnar fortare på den rosa och dessutom är det lättare att dekorera när tapeten är neutral. Lycka till med valet!

Kerstin sa...

Jag röstar nog faktiskt på den grå Campbell tapeten!

Carro sa...

Grå med fjärilar är min favorit:)