onsdag 14 september 2011

Tack tack!!!

Som jag berättade i förra inlägget har jag fått en award, det är Anetthe med bloggen "I mitt vita hem" som varit så snäll och gett mig den. Tack snälla!!

Nu är det upp till mig och göra de uppdrag som följer med bloggen:

1:a kriteriet: Tacka den jag fått den av. Så, tack snälla för utmärkelsen!!
2:a kriteriet: Ge awarden till 8 andra bloggare.


3:e kriteriet: Kontakta de 8 och berätta för dem.
4:e kriteriet: Berätta 8 slumpmässiga saker om mig själv.
De bloggar jag väljer att ge den till får bli:


Lilla Kråkslottet: Angelicas fina blogg om renoveringen av deras stationshus, ett härligt hus! Dessutom kan hon måla, göra smycken, sy kläder och en massa annat.

Randigt och rutigt:Karin jobbar som inredare på Ikea och stylist i sitt eget företag. Även om vi har helt olika sorters hem är bloggen väldigt fin och inspirerande!

Cecilia Möller: Cecilia jobbar som fotograf och tar de mest fantastiska bilder! Kika in och se själva.

Lantlif: Anettes hem är fantastiskt fint, det räcker som beskrivning.

Caisa K: Snyggare än så här blir det knappt. Industristil och mycket, mycket snygga bilder. Hade jag velat byta stil så skulle det bli till denna!

House of svea: Otroligt vackra bilder, vacker inredning och fin inspiration bjuder Anna i denna blogg på. Underbar helt enkelt!

Vit dröm: En till Anna på min lista. Jag gillar denna bloggen för den är enkel, vardagsrelaterad och det är dessutom kul att följa någon från samma trakt.

Gamla skolan: Gamla skolbyggnader kan man ju bara inte motstå, här är Jennies som är jättefint inredd!

Och så var det det svåraste, de 8 sakerna om mig själv:

1: När gästerna på vårt bröllop skulle beskriva mig med 3 ord skrev i princip alla antingen envis eller noggrann. Min pappa skrev "envis * 3". Det säger nog en del om mig...

2:Jag kan klappa ormar och hålla i bebiskrokodiler men jag verkligen hatar spindlar! Min man får komma springandes med en flugsmälla och slå ihjäl dem åt mig :)

3: Har fått en REJÄL elstöt en gång när min svärmor och jag tapetserade och hon lämnade rummet utan att berätta att hon skruvat bort höljet till elluttaget... Stöten kändes i halva kroppen, upp till hjärnan och hela natten. Av mitt skrik kom min man med en flugsmälla och undrar var spindeln är :) Ha ha!

4: Är född i Halmstad, uppvuxen i Skåne och bor sen 9 år i Östergötland. Vart jag än kommer har de flesta något att säga om min dialekt, man kan säga att jag inte passar in nån stans med den längre...

5: Flyttade till min man (dåvarande pojkvän) i Östergötland samma natt som jag tog studenten och har sedan dess blivit kvar. I höst är det 10 år sedan vi träffades (på Gran Canaria).

6: Har en hel hög med kära syskon kvar "hemma" i Skåne, närmare bestämt 7 stycken. (Ja, samma mamma och pappa). Småsystrarna som jag förut bytte blöjor på pratar jag nu tjejsnack och äter Ben&Jerrys med, det är kul det!

7: Om det inte hade varit för studielånen hade jag lätt utbildat mig till ett par yrken till, jag tycker det är kul att plugga och har flera olika jobb jag skulle kunna tänka mig även om jag trivs med det jag har idag.

8: Jag kan ta mina armar över huvudet med händerna knäppta från ryggen och fram till magen utan att släppa händerna (fattar ni?!). Kan ju vara bra om man blir fängslad någon gång med händerna bakom ryggen eller...? :) Fråga mig inte hur nyttigt det är för lederna...

Puh, det var inte lätt det där men nu är det gjort! Ha en fin kväll allesammans.

Kram Malin

6 kommentarer:

I min vita värld sa...

Hallå!! Jättekul att lära "känna dig" lite bättre! Mycket viktigt kunnande, det där med arm-vridandet...;) Hihi. Ha det fint! Kram Anetthe

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Men TACK! Vad glad jag blir! Det värmer SÅ i hjärtat att du gillar vår blogg!!!!!
Och kul att läsa lite mer om Dig!! Man läser i bloggar men vet inte dom där små egenskaperna som gör att man än bättre får en uppfattning om personen bakom det hela! Hihi!!
Jag har haft turen att nyligen fått en award men kommer absolut att visa det här i vår blogg och att den kommer från fina du!!!
Många många kramar och tusen tack igen!!
Ha en bra dag imorgon och hoppas det lyser lite sol i helgen!

Caroline Frideson sa...

Stort grattis till utmärkelsen. Den är du väl värd!! Du vet ju att jag älskar ditt hem. Så rofyllt och vackert :-)
Kram Carro

Vit dröm sa...

Tack snälla du, vad glad jag blir :)
Ha en riktigt skön kväll!
Kram Anna

Gamla skolan-Jennie sa...

Hej Malin!

Tack rara du, roligt att du gillar min blogg! Vilket FINT kök ni har,gillar verkligen bilderna du visar! Vi har ju också gjort en köksö och det är nog det bästa med köket, så praktiskt!

Jag lägger in din blogg i min lista!

Kramar Jennie

Fotograf Cecilia Möller sa...

TACK! Fina fina Malin :)