onsdag 29 februari 2012

Nya vänner

I går kväll var jag på ett Ladies Cirkle-möte och blev invald i klubben. (Läs mer om LC här). Det känns fantastiskt fint att veta att jag har detta betydelsefulla nätverk och att jag nu har 14 nya vänner och kommer få se och lära mig så mycket som jag inte skulle göra utan klubben. I går tex var vi på RIA i närmsta stad och fick veta hur de arbetar för att hjälpa missbrukare, otroligt gripande och givande att få höra deras verksamhetsberättelser.
Av tjejerna i klubben fick jag denna fina blomma i en vit kopp. Och ni ser ju själva att den passar så fint i vårt hem. När blomman inte längre finns kan jag dricka varm choklad ur koppen och tänka på mina LC-vänner och hur glad jag är att få vara en del av klubben.

Tack snälla till er som tog er tid att skriva en kommentar till förra inlägget! Som det verkar nu ska vi ställa tillbaka det gamla bordet och flytta upp det nyinköpta på övervåningen och ha det till hörnsoffan vi har där. Tror att den nästan kvadratiska formen kommer passa väldigt bra till en hörnsoffa. Så nya problemet blir var vi ska göra av kistan som vi just nu har som soffbord där. Ni hör vilka i-lands-problem jag brottas med om kvällarna :)

Sov gott allesamman och tack för att ni kikar in här. Igår hade jag besöksrekord här på bloggen och det glädjer mig!

Kram Malin

1 kommentar:

Livet på Vestergård sa...

Vilken fin gåva du fick! Du har så fin blogg så jag förstår att besökarantalet stiger :)
Kram Kicki