söndag 19 februari 2012

Sömnad och min helg!

Oj vad många dagar det gick utan bloggande här...! Men det har varit saker att göra hela helgen. I fredags var det först jobb och kvällen spenderades med att besöka barnens nyfödda kusin och föräldrar. Gulligt att se på den lille men skönt att känna att suget efter en egen liten inte existerar :)När vi kom hem sent på kvällen fick jag ett ryck och städade till 12 på natten!

I lördags började jag dagen med att skura kylskåp, skafferi och andra lådor i köket. Det är sånt som görs väldigt sällan här hemma, men man är sjukt nöjd när det väl är gjort. Efter det åkte vi in till stan en sväng, tanken var att titta på kläder till mig. Med oss hem fick vi fina kläder till barnen och en ny jacka till mannen... :O)

I lördags gjorde jag även färdigt ett sömnadsprojekt till en kompis. Det är två gardiner och två kuddar till deras dotters egna rum. Tror det kommer bli väldigt fint det rummet!
Givetvis avslutades lördagen med melodifestivalen, men innan dess gjorde jag ett par satser semlebullar. MUMS!

Idag (söndag) har jag varit i princip hela dagen hos Björn på Country Interior och flyttat varor, packat upp och prismärkt. Det är ett så otroligt fint sortiment som köpts in så jag rekommenderar er alla att komma dit nästa söndag mellan klockan 11-16 då det är öppet!

Det var min helg i korta drag! Imorgon börjar sportlovet på riktigt för mig och barnen, men vi börjar med att åka och jobba på mitt jobb tillsammans en dag. Barnen ser fram emot att få följa med och för mig är det ett nödvändigt ont. Sen tar vi lov!

Kram Malin

1 kommentar:

Alexandra sa...

Det blev så bra!!! Behöver din hjälp mera framöver :) kramar