onsdag 1 februari 2012

Middagstips

Är fortfarande hemma och sjuk, och igår när den ena sonen visade alla tecken på friskhet och pigghet passade den andra på att få nästan 40 graders feber och däckade han istället. Vi turas om vi tre och hoppas samtidigt att barnens pappa, tillika min man, har det bra på sin kurs i Stockholm :)
Jag försöker se alla fördelar dock, även om jag inte mår vidare bra så är det så härligt att få vara hemma med mina barn. Jag brukar säga att jag kan skaffa ett till bara för att få vara mammaledig igen med dem jag redan har :) Skämt och sido, vi har tid att laga mat tillsammans och umgås eftersom vi ändå inte kan vistas bland folk. Det är mysigt bara att vila tillsammans i soffan under en filt och titta på film.


Förra veckan lagade vi denna goda och jätteenkla rätt: kycklingfiléer som vi delade i mindre bitar och skar på mitten och fyllde med örtkryddad mjukost. Sen lindade vi bacon om och satte in i ugnen. Till det gjorde vi potatis i ugnen som vi saltade och oljade med jämna mellanrum. Smaskens med en god sås och surdegsbröd till!
Hoppas alla ni mår bra! Kram Malin

3 kommentarer:

Linda sa...

Låter otroligt gott! Det får bli en av rätterna i Sälen.

Anita sa...

Hej
Det här blir våran fredagsmat!
Tack för tipset!
Ska även baka brödet i helgen.
Vi ses i morgon!!

Anita sa...

Maten blev jättegod.Vi fyllde med gräslöksost och soltorkade tomater.
Brödet står i ugnen nu.
Fortsatt trevlig helg!