torsdag 3 januari 2013

In my kitchen

 I vårt kök har vi öppna hyllor istället för överskåp. Det har flera fördelar; vardagsporslinet blir lättillgängligt, köket blir ljusare, det är snyggt, man har bättre ordning på porslinet och det är kul att se saker som man tycker om!
 Lite då och då får vi för oss att byta vardagsporslin. Sist var nog fyra år sedan så nu var det dags igen. Porslinet används ju varje dag så det blir kantstött och repigt och då känns det skönt att inte ha något dyrt porslin utan billiga saker som är ok att byta ut. Senast köpte vi porslinet på Bolagret, denna gång blir det Ikea. Jag och min man vill gärna ha sisådär 20-24 tallrikar av varje sort och i julklapp fick jag assietter och frukostskålar av mina svärföräldrar. Vi ska själva köpa ett par set med stora tallrikar, assietter och djupa tallrikar så vi har en komplett servis, men det setet är tillfälligt slut på Ikea så det får vänta ett tag. 
 Det blev lite ommöblering på hyllorna häromdagen för att göra plats till det nya porslinet. Längtar tills allt är på plats!

Kram Malin 

Inga kommentarer: