fredag 31 augusti 2012

Sovit gott

Natten till idag sov jag verkligen gott! Nya fina lakan i linne bäddade jag rent med, och vilken skillnad mot vanliga bomullslakan. 
Barnen var igår iväg med sina farföräldrar på cirkus hela eftermiddagen och kvällen och tanken var att jag och mannen skulle hitta på något. Men när farfar till barnen är bonde och åker iväg med sina barnbarn är det inte bra att bo granne med dem i skördetid :) Min man fick helt enkelt gå ut och jobba med skörden istället och jag passade på att fixa och dona hemma. Nya lakan, bakade bröd, handlade mat, tvättade all tvätt, nytt på lilla toaletten mm. Avslutade kvällen med nybakat bröd och hemmagjord choklad när mannen kommit hem. Ganska bra kväll ändå trots allt! Den finfina sängkappan är också ny och i linne. Den gamla vi hade var hur gammal som helst och den hade jag sytt själv. Det var verkligen dags att byta och nu har jag hittat den rätta! Tycker den är jättefin. 
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig före klockan nio en fredag kväll. Men jag laddar för morgondagen och natten då jag ska iväg med mina härliga LC-tjejer på upptakt. Åh vad kul det ska bli!
Kram och godnatt. Kram Malin

2 kommentarer:

Sara sa...

Jättefin kappa! Var har du köpt den?

MINA FINA RUM sa...

Kappan är köpt på hm.se!