söndag 12 augusti 2012

Att sno andras idéer...

 Får man "sno" andras idéer? Ja, jag tycker det, iallafall om det handlar om bra inredningsidéer som man vill göra om till sina egna. Det är ju mycket det allt det här med bloggar och facebook osv handlar om; att dela med sig till andra och då också vara beredd på att andra kanske vill göra något liknande.
 Däremot tycker jag att man kan vara schysst och meddela personen ifråga, det är ju alltid kul med uppskattning om inte annat. Ibland kan jag tycka att många (speciellt tjejer) är dåliga på att ge varandra cred för det man gör. Jag tycker att det är jätteroligt när jag ser något hemma hos någon som jag får en känsla av att de fått inspiration av från mig, men det skulle vara dubbelt så kul om personen ifråga också kunde säga tex "jag såg att du sytt så snygga kuddar med knytband, så jag tog idén och gjorde en egen variant av den". Det verkar vara svårt för vissa, men många jag träffat som jag inte ens visste kände till bloggen är också jättesnälla och ger fina kommentarer!
Iallafall, dagens bilder är på en lampa som jag sydde ihop lite snabbt igårkväll/natt när mannen och barnen lämnade huset och sov i tält. Idén har jag snott av min svägerska som gjort en liknande  utav en gammal IKEA-lampa som från början är i papp. Själv tyckte jag idén var bra att klä den med tyg istället eftersom jag egentligen inte gillade lamporna förut. Tanken var först att dekorera med någon spets eller liknande också, men jag är rädd att den blir för "puttenuttig" då och det vill jag inte. Skulle vilja sy ett fodral till min andra lampa också men vill först komma på hur jag ska få den något mindre romantisk, har inte bestämt mig för om jag gillar denna eller ej :) Tygfodralet har jag inte sytt fast i lampan utan det är lätt att ta av och pimpa mer eller tvätta om det skulle behövas.
Sammanfattningsvis: Tack Elin för idén, och till alla som läser bloggen hoppas jag att jag någon gång ger er någon idé om någon inredningssak! Bloggen är till för att jag vill dela med mig!
Kram Malin

1 kommentar:

Anita sa...

Hej
Jättesnygg hos er, men skulle inte passa hos oss!
Njuter av sista veckan i sommarstugan.Försöker hinna allt
vi inte hittills hunnit!
Vi ses på måndag!
kram