söndag 26 augusti 2012

Duracellhelg!

Vilken helg det har varit! Jag har känt mig lite som en Duracellkanin som vill hinna göra allt :)
Hela veckan har jag kvistlackat och målat bräder för att kunna börja bygga bokhylla i  helgen, och det har vi också gjort. 
 I fredags var vi i stan hela familjen, och när barnen somnat på kvällen målade jag om vår lilla toalett. Lördagen började med en omgång färg till på toaletten och sen har vi skruvat, mätt och sågat för att få ihop bokhyllan. Har också hunnit med att klippa gräs, rensa rabatter, storstädat huset (som efter bygge och ommöblering ser lite kaotiskt ut igen), beställt nya sovrumstextilier och lite nytt till den ommålade toaletten. 
 Utöver detta har vi dessutom varit lite sociala på lördagkvällen, samt agerat frisör och barnvakt idag :) Allt går med lite vilja!
 Dagens bilder är på bokhyllebygget. Det känns som ett helt nytt rum nu, helheten får ni se när det är klart, likaså toaletten får ni se när allt kommit på plats. Utöver att vardagsrummet och toaletten känns nya så har fler rum blivit lite omgjorda. En skänk fick flytta ut från vardagsrummet och in i ett annat rum, i det rummet fick en annan skänk flytta till ytterligare ett rum. Det är rotation på grejerna här nu och det är så kul. I veckan kommer dessutom lite nytt till sovrummet, det blir som ett nytt hus! :)


Imorgon är det dock jobb som gäller igen så nu blir det sängen. Godnatt. Kram Malin

1 kommentar:

Anonym sa...

Det ser ut att bli jättefina bokhyllor!!! Roligt o få göra om o flytta runt lite... =)
/Malena