söndag 12 januari 2014

Sovrumstapeten

 Hej!
Jag har fått en del frågor och mail angående vår sovrumstapet och var den kommer ifrån. Det är en tapet från Sandberg och den finns i flera olika fina färgsättningar. Jag tror att modellen heter Vera och vi betalade ca 600:- rullen om jag inte mins helt fel.
Vi är nöjda med tapeten och jag har tyckt om den ända sen jag såg den i ett inredningsprogram för många år sedan (fast då i rosa och guld!), fast jag kan ångra att vi inte tapetserade hela rummet och inte bara en vägg. Det var nog lite lathet då det är en väv på väggarna så det krävs återställare eller spackling innan det går att tapetsera. En vägg var lagom att göra när vi flyttade in och renoverade hela huset på 4 veckor. Rummet hade för övrigt gröna, svampmålade väggar när vi flyttade in samt bruna lister... :)
Som sagt, jag skulle gärna ha hela rummet med tapeten men det är svårt att fixa nu och få rätt färgbad. Kanske blir det grå väggar istället för vita eller kanske en helt annan tapet den dagen tid, ork och pengar finns. Men jag gillar tapeten starkt!


Hoppas att ni alla haft en fantastisk helg! Här har vi tagit det ganska lugnt på grund av förkylning och feber. Det har blivit en sväng till simhallen och hämtmat på det, och så har vi bakat årets första semlor :) Idag har vi besökt en vän och sen mest glidit omkring i underställ och myst framför kakelugnen efter att ha varit ute en sväng i snön som kommit senaste dygnet.
 
Kram Malin

1 kommentar:

Ann Kåge sa...

Hej!
Din blogg är så härlig. Fullspäckad av fin inspiration.
Sovrummrt ser så vilsamt och lagom romantiskt ut.
Kram Ann