lördag 20 juli 2013

Lampor

Hej! Igår hade vi en bra dag hela familjen då vi gick en del gjort eftersom det inte var något "poolväder". I torsdags däremot låg vi vid poolen hela dagen och avslutade med inredningskväll på Country Interior.
Igår blev det en tur till staden för lite inköp. Vi passade också på att äta lunch där för att "förfira" min man som idag fyller 30. Vi brukar alltid äta lunch på restaurang när han fyller, men denna gång blev det en dag för tidigt så att vi kan vara hemma i solen idag när vädret ser lovade ut.
Förutom staden blev det en del fix hemma. Vi bakade massor av tårtbottnar till dagens kalas och så fick jag äntligen upp dessa nya snygga lampor! En bordslampa och en vägglampa. Båda lamporna är i köket där vi från början inte hade så mycket belysning men den har utökats efterhand när vi känt efter vad vi vill ha. Senaste tillskottet var lampor över köksön där det förut hängde en ljuskrona. Med dessa två nya svarta lampor är köket verkligen upplyst på alla ställen vi vill. Lamporna är svarta och lite rostiga och kommer från samma serie som vår taklampa som hänger över vår lilla matplats. (Bilden nedan är en gammal från bloggen).

Vi har ett sent dygn här på sommaren... Barnen väcker jag klockan 9 till Sommarlovsmorgon (annars hade de sovit hur länge som helst), klockan 10 blir det frukost och lunch och allt annat blir senare än vanligt. Träning blir av sent på kvällen, igår sprang jag en runda och barnen och mannen cyklade vid 21.30... Efter det blev det filmmys, så ja det blir ganska sena kvällar och morgnar, men det är ju det som är charmen med semester!
Kram Malin
PS: skriv gärna en kommentar när du tittar in här, blir nyfiken på vilka alla nya och gamla läsare är!

4 kommentarer:

Ann Kåge sa...

Hej
Vilka härliga lediga sommardagar ni har. Såna dagar när man slipper bry sig om klockan hela tiden. Snyggt med lamporna och grattis till inredningsreportaget.Så fint. Ha fortsatt sköna dagar.
Kram Ann.

Anonym sa...

Hej! Läste reportaget igår och blev inspirerad, så jag va ju bara tvungen att leta upp din blogg :-D
Kul att få lite inspiration till hemmet. Tack för en bra blogg. Mvh Stina från Värmland

Anita sa...

Hej!
Sitter i vår lilla stuga på Hammarö utanför Karlstad.
Vi njuter av sol, bad; 21 grader i Vänern,besök av släkt och vänner,teaterbesök,goda middagar både hemma och ute.
Har det ganska gott, alltså
kram Anita

Julia - inredning och sött sa...

Jag är en nya följare av din blogg :)