söndag 18 november 2012

Pepparkaksbak

I helgen har vi äntligen känt oss friska igen här hemma så att vi kunnat göra lite roligare saker. Det första jag gjorde när jag blev frisk var att grundligt städa hela huset. Har flyttat möbler och dammsugit överallt där jag inte brukar dammsuga, tvättat sängkläder och handdukar och förhoppningsvis fått bort alla baciller. 
I lördags gjorde vi det barnen önskade - bakade pepparkakor och egendesignade pepparkashus! Vi bakade en del pepparkakor på förmiddagen och satte ihop husen, och efter utomhuslek och lövkrattning fortsatte vi att baka och dekorera husen till sena kvällen. Mysigt!
 Barnen har önskat en riddarborg och ett vanligt hus där prinsen ska bo... :) Ritningarna gjorde vi på fredagkvällen så det var två pigga grabbar som vaknade på lördagen och ville baka :) Ett stort hjärta till varje familjemedlem ska hängas upp här hemma. 
Riddarborg (med ljus i), litet hus, staket, granar, traktor och plog. Alla önskemål fick vara med :)
Idag har jag jobbat på Country Interior med att ställa iordning inför julmarknaden som kommer vara lördag och söndag om två veckor. Så mycket fint har kommit in till butiken så missa inte det!! 
Kram Malin

2 kommentarer:

Johanna Renling sa...

Fantastiska hus!

Anonym sa...

Men åhhhh vilka fina hus!!! Kan man boka in barnen hos dig på pepparkaksbak??? =)
/Malena