torsdag 22 november 2012

Nytt ljus


Det händer allt lite saker här även om jag inte hinner skriva om det... :) I förrgår var jag och barnen i stan och passade då på att åka till IKEA och köpa en ny bäddmadrass till min och mannens säng (något vi behövt göra i flera år men varit för snåla för att göra). Jag blev dock något besviken när jag till kvällen ska använda madrassen och inser att jag köpt en väldigt obekväm sak... Så igår när jag hade kvällsmöte på jobbet fick mannen och barnen åka tillbaka till IKEA och byta till en skön variant. Jag har sovit som en stock i natt! Med hem följde även nya sköna kuddar till sängen och lampor till vardagsrummet.
 Eftersom jag hängt upp en stor ljuskrona i taket i vardagsrummet, och därmed inte har någon taklampa, blir det aningens opraktiskt när man ska leta sig i in mörkret och tända fönsterlamporna. Lösningen på det hela blev helt enkelt fönsterlampor som är kopplade till strömbrytaren på väggen innanför dörren. De hängande lamporna är en nyinkommen och enligt mig väldigt fin lampa. 
Flera nya och snygga lampor hittade jag på IKEA, och jag kan glädjas åt att mannen köpte fel sorts underlakan igår så vi blir tyvärr tvungna att åka tillbaka ytterligare en gång :)
Vi spanar även efter lampor att hänga över köksön, i dagsläget hänger även där en ljuskrona. Behöver jag säga att vi båda är motståndare till lysrörslampor och lampor med riktade spotlights? ;) Därför blir det väldigt mycket smålampor och inte så mycket taklampor. Jag tror dock att jag hittat en lampa som kan passa kanon över köksön, jag återkommer i ärendet. 
Imorgon ska ni få se en annan nyhet här hemma, och då menar jag inte ett kort på vår nya bäddmadrass :) 
Nu ska jag sova gott! Kram Malin

Inga kommentarer: