fredag 28 mars 2014

Utlottning av presentkort!


 Jag har fått förmånen att få lotta ut ett presentkort till någon av er läsare på Lampgallerian.se!
Presentkortet är på 300:- och kan användas när ni handlar en av alla deras fina lampor på nätet. Jag visar här endast ett axplock av några av deras fina lampor, dessa gillar jag, men det finns lampor för alla smaker på hemsidan.
 
Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att skriva ett meddelande i kommentarsfältet om att du vill vara med och ditt namn.
Enklare kan det inte bli.
Lycka till! Tävlingen pågår i två veckor och en vinnare dras lördagen den 12:e april.


7 kommentarer:

Marie Hagvall sa...

Vill gärna vara med i utlottningen.
Marie Hagvall

Anonym sa...

Hej!

Jag vill verkligen vinna presentkortet. Då ska min älskade dotter få det av mig. Hon har kämpat sig igenom mycket svår cancer med flera tuffa cellgiftsbehandlingar. Hon är värd all uppmuntran hon kan få och jag är så tacksam att hon lever. Hon hade födelsedag den 22 mars, så det skulle vara så roligt om jag fick överraska henne i efterhand på hennes födelsedag. Håller tummar och tår att just jag den fina vinsten får!

Kram Birgitta Abrahamsson
abrahamsson.b@hotmail.com

Anonym sa...

Hejsan!

Skulle vara så tacksam att få vinna. Jag har nyligen övervunnit mycket svår cancer och haft det väldigt kämpigt under en längre tid. Tycker därför jag är värd att få vinna. Håller tummarna riktigt hårt!

Kram Madelene Abrahamsson
MaddeVla@hotmail.com

Anonym sa...

Tjena!

Vinner jag ska min underbara flickvän få presentkortet av mig i förlovningspresent. Hon betyder allt för mig! Håller tummarna så hårt jag kan.

Mvh Robert Schirman
robban2014@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!

Har jag turen med mig ska min kära fru få den fina vinsten av mig i present på hennes födelsedag den 15 maj. Hon är mån om både människor och djur och tänker allra minst på sig själv. Jag älskar henne så! Hon skulle bli så glad och överraskad om hon fick presentkortet. Håller tummarna!

Mvh Rolf Abrahamsson
rolfy49@hotmail.com

Anita sa...

Självklart vill jag vara med.
Läser med glädje din blogg.
Kram
Anita lundbladh

Anonym sa...

Jag vill gärna vara med och tävla!
Josefin Arnander