onsdag 5 mars 2014

Lampor

Hej!
Nu kommer del 1 av 2 i visningen av lampor. Insåg som sagt att det blivit en hel del lampinköp senaste året, det tar ju ett tag att bo in sig i ett hus och se vilka behov man har. Sen är det nog också så att jag skaffat mig en del behov allteftersom jag hittat fina lampor :) Här får ni se ett urval av husets lampor.
De vita och lite rostiga lamporna ovanför köksön kommer från Country Interior och är av märket Miljögården.

Över köksbänkarna har vi lampor från Ikea.
 
Vi har lampor i alla fönster i hela huset tror jag och just den här har en lampfot från Gekås och svart lampskärm med rosett från Country Interior.
 I köket har vi en bordslampa i svart från Country Interior, märke Miljögården. Denna och den andra svarta bordslampan som ni såg i förra inlägget skulle jag kunna ha många av och placera ut lite varstans.

 I samma svarta serie finns taklampa och vägglampa. Taklampan har vi i matrummet som är i anslutning till köket och vägglampan finns inne i köket. Kul med en och samma serie på tre lampor tycker jag.
Det var några av mina favoriter till lampor. Imorgon får ni ser ett par till.
 
 
Igår var det ju fettisdagen, något vi alltid firar! Här hemma blev det semlor och så fick mina elever varsin semla gjord av mig :)
Annars rullar dagarna på i rasande tempo. Det har allt blivit lite träning (kan knappt sitta idag, träningsvärk i rumpa och lår..) och så en massa kvällsjobb innan dess. Tur jag har en man som lagar mat och tar hand om barnen själv när jag har mycket att göra. Men trots allt längtar jag efter nya projekt att ta tag i! Skulle vilja renovera och tapetsera eller måla något snart igen... Rastlösheten kryper sig på och jag vill ha ett projekt igen. Får se hur vi kan lösa det :)
 
God natt till er alla!
Kram Malin

Inga kommentarer: