måndag 3 juni 2013

Fotograferingen

Det blir ytterligare några bilder som jag tog under fotograferingen förra helgen. De två rullborden som står på vår altan har tidigare fungerat som köksö i köket. Det är bra när man kan flytta runt på sakerna :)

 En av de nya förvaringslådorna står på altanen fylld med ljus, servetter och sugrör. Bra-att-ha-saker med andra ord, nära till hands. 
I korgen under förvarar vi ljus som vi nyligen köpte och som är perfekta till sommaren. Det är som blockljus fast i en glaslykta. Perfekt att ha ute på sommaren i olika ljuslyktor eller bara som de är då vanliga blockljus lätt smälter i solen. 

 Stylisten Emma Olai in action :) Här piffar hon iordning all fika. Det var gott efteråt!
Det är alltid kul när en stylist är med och gör reportagen. Ens egna saker hamnar på andra ställen än de vanligtvis gör, och jag själv får upp ögonen för allt fint vi faktiskt har. Att ha kuddar så här ute på altanen är ju fantastiskt fint, men inte så praktiskt att plocka in och ut. Det är iallafall roligt att ha det så för en dag, och extra roligt att allt porslin, kuddar och andra detaljer är vårt och inte lånat som det ibland (ofta) är på fotograferingar. 
Nu ska jag försöka sova bort en dunderförkylning som jag dragit på mig i helgen. 
Kram Malin

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Var har du köpt blockljusen?
/Lena