söndag 9 juni 2013

30-års fest

I går, lördag, gick äntligen vår fest av stapeln! Vi har planerat festen länge och sett fram emot den så mycket. I tre dagar har vi lagat mat till sent på nätterna, vi har bakat, handlat, klurat på bordsplaceringen och mycket annat. Tanken var att jag skulle ta massor av fina bilder på dukningen, kameran var med, men det hann jag tyvärr inte. Istället blev det några mobilbilder som jag tog under dukningen så allt är tyvärr inte på plats... 
Vi satt vid kvadratiska bord för att det skulle bli lättare att samtala med många än vid långbord. 
Vid varje bord fanns en brödkorg med hembakat bröd och kex, smör, ost, brieost, tre glasflaskor med vatten och vin i och ett par små glasflaskor med snaps i. Får visa i ett annat inlägg hur dessa såg ut för vi var väldigt nöjda med det, det gjorde dukningen lite finare. 


Uppläggningsfat och skålar tog vid med hemifrån för att det skulle bli finare... Vi bjöd på buffé både till middag och efterrätt, allt hemlagat. Jag ångrar så att jag inte tog kort på bufféerna för dem var både vi och gästerna väldigt nöjda med! 
Bordsplaceringsskyltar i trä på varje plats. Likadana skyltar använde vi till att skriva vatten, vitt vin och rött vin på och hängde runt glasflaskorna. 
Som sagt, jag ångrar att vi inte tog bilder när allt var färdigt, men det var roligare att festa och ha roligt! Och roligt hade vi verkligen. Mina LC-kompisar sjöng en låt om mig, mycket rörande, folk höll fina tal, Martins syskon fixade en tipspromenad, Martin höll ett tal till mig och jag hade i hemlighet knåpat ihop en powerpoint om Martin :) en mycket lyckad kväll! Klockan 4 gick jag och Martin hem i morgonljuset och klockan 8:30 gick vi upp igen för att hinna städa färdigt och köra hem ljus, porslin, massor av överbliven mat och dricka mm. Nu är det lätt att somna! 
Tack alla som förgyllde vår kväll!!!
Kram Malin 

1 kommentar:

Ann Kåge sa...

Så fint ni gjort. Förstår att ni måste haft en helt underbar fest.
Kram Ann