onsdag 10 april 2013

Att fylla år!

 Efter drygt en vecka i ett soligt Sälen styrde vi bilen hemåt förra fredagen för att på lördagen fira min födelsedag. 30-årsdag rättare sagt! 
Att fylla år är ju så kul tycker jag :) Har (tack och lov) ingen åldersnoja ännu och kan därför helt glädjas åt uppvaktning från nära och kära. 
Vi kom som sagt hem i fredags, till ett nystädat hem eftersom min man var snäll och storstädade hela huset samma dag som vi åkte. Vi hann med handling på systemet och i mataffären på fredagen, och efter sjönsång från min man och barn på lördagen så ägnades dagen åt matlagning och bakning. Fast på ett skönt och avslappnat sätt tillsammans med min syster i pyamasbyxor och slarvigt hår :) Det där med pyamasbyxorna fick jag ångra lite när jag blev totalt överraskad av att två av mina LC-kompisar knackade på dörren...! :) Men jag har filosofin att ju fulare man gör sig på dagen, desto finare känner man sig på kvällen :)
Kvällen spenderades med ett gäng av mina syskon, mina föräldrar och min mans familj. Totalt var vi ca 24 pers som åt middag och tårta mm. Vi som höll i längst gick och la oss halv tre på natten. Det är ett bra födelsedagsfirande tycker jag :) Tyvärr glömde jag helt bort att ta kort under kvällen, men idag visar jag några vackra buketter jag fick på min födelsedag. Roligt att alla valt att köpa rosa blommor, precis i min smak!

 Fina presenter fick jag också men de får ni se i andra inlägg. 

En fråga från en läsare:
Jag vill flytta in till dig ;) Du har det så en annan vill ha det Du har så som en annan vill men lyckas aldrig få till det. Vart kan jag köpa besticklådan med lock? Pris? Ha en skön dag Mvh Linda 

Svar: Tack för fina kommentarer! Besticklådorna med lock har jag köpt direkt från en leverantör på en inredningsmässa och är tyvärr inget vi köpt in till butiken. Om du mailar mig kan jag kolla upp möjligheterna att beställa fler. Tror att de kostar runt 500-600:- styck. 

Kram Malin

Inga kommentarer: