onsdag 16 april 2014

Påskris

 Nu äntligen är det påsklov! I tisdags började min och barnens ledighet och vi har varit hemma och pysslat en del. I måndags eftermiddag var det så fint väder så vi inledde ledigheten med att hela familjen cyklade en runda ner till byn och köpte glass, en sväng på 7 km så det var bra kämpat av våra 6-åringar!
 
I går fick barnen önska vad de ville göra och de ville fixa i sina rum (!). De ville göra sina sängar mysigare så vi la hela dagen och kvällen på att fixa med det, bilder kommer i senare inlägg. Vi hann även med att ge oss ut i skogen en sväng och hämta hem nytt påskris, det gamla har blommat över och denna gången valde jag ekkvistar.
 
Idag började jag dagen med att städa hela huset, sen har vi varit ute större delen av dagen. Sopat av altanerna, grillat korv, latat oss i solen, hängt tvätt ute och lite annat pyssel.

 Dagens bild är på riset som vi har i vardagsrummet. Det är klätt i ägg och fjädrar med bruna nyanser. Tycker de är så fina i sin enkelhet. Vi har också ett ris med svarta nyanser på dekorationerna, det får ni se i nästa inlägg.


Kram Malin

1 kommentar:

vitthusmedrosaknutar.blogspot.se sa...

Men åhh... vad mysigt rum du har och härligt inrett. Önskar er en härlig påsk.

/ Susanne