söndag 15 december 2013

Glöggkväll


Vilken härlig helg vi haft! I fredags var det julfest med härliga LC-gänget med respektive. Det blev en sen natt med god mat, mycket sång, spontant luciatåg och mycket skratt. I går kväll var vi bjudna på glöggkväll hela familjen hos goda vänner. Vad mysigt det är att få komma bort till andra som bakat och fixat och julpyntat sitt hem! Det blev ytterligare en sen kväll, så idag har jag varit lite seg...
Barnen har varit iväg hos en kompis så vi föräldrar fick lite tid att åka till stan och fixa julklappar. Inte en enda julklapp fick vi med oss hem! Men vi tror att vi vet vad vi ska fixa i alla fall...:) 
 
Bilderna idag är från förra helgen då vi hade lite glöggkväll hemma hos oss. Det var bara mannens familj och en familj till så det var inte så många, på torsdag däremot kommer hela mitt jobb hit på julavslutning så då blir huset lite mer fullt! Kul ska det bli!
 Vi bjöd på glögg, skinkmacka, saffranskrans, apelsinris, pepparkakor med ädelost, olika sorters julgodis, julmust, varm choklad och kaffe.

 Nu är det inte många arbetsdagar kvar förrän hela familjen har julledigt! Vi räknar ner dagarna samtidigt som jag skulle behöva stanna tiden för att hinna med. I helgen har vi tvättat igenom alla lakan och handdukar och fulla tvättkorgar, och på tisdag kommer två städerskor hit och ska göra en storstädning av hela huset. En julklapp till oss själva som jag tror kommer vara värd varenda krona.
Nu Solsidan och kanske en kopp glögg.
Kram Malin

Inga kommentarer: