onsdag 4 september 2013

Höststädning


Igår tog vi ett litet röj på altanen vid poolen och bar bort solstolar, utemöbler mm. Nu är det bara kvar att ta bort tyget från paviljongen innan hösten är här på riktigt. Om någon helg blir det också dags att täcka över poolen med vintertaket... Sommaren är nog snart över men jag gillar hösten! Härlig luft och härligt att vara ute på hösten. För att kunna fortsätta äta ute bar vi upp utemöblerna på altanen med tak, dagbädden med alla kuddar monterade vi ner och bar in för säsongen. 

Det stora bordet och korgstolarna vid kyrkbänkarna får också stå kvar ett tag till. Det är ju som sagt fortfarande härligt att kunna sitta ute och äta men för möblernas skull har allt fått flytta in under tak. 
Jag gillar som sagt hösten och ser fram emot några helger med utomhusarbete i skön luft. Även träningen känns mycket lättare nu, det är ju underbart att ge sig ut på kvällarna så här års. Kanske inte kan kalla det höst men sensommar. Klyva ved, klippa häckar, klippa gräs, bära in möbler, piffa mer inne, måla möbler i verkstaden, gå härliga promenader och springa - mycket skönt att se fram emot kommande veckor om bara vädret håller i sig! 
Kram Malin 
(Mobilinlägg) 

Inga kommentarer: