söndag 1 september 2013

En sommardag...

...när jag inte hade något bättre för mig fick jag för mig att ta tag i den här gamla gungstolen som inte hade ett så tilltalande yttre...
Lite tyg gjorde skillnad och efter det passade den in på altanen. Nu har den dock fått flytta in i huset för att inte bli fuktskadad, men den är tyvärr en sån där svårplacerad möbel som vi inte riktigt vet var vi ska ha, får se om vi hittar någon lösning eller om det får flytta ut så småningom. Den har dock varit mycket uppskattad när barnen var små och jag satt uppe med dem på nätterna och gungade och matade, gungade och matade... :) lite nostalgi i den där stolen alltså.
Här hemma har det inte hänt mycket på inredningsfronten på ett bra tag, vi har mist en nära anhörig och kär vän och då blir allt annat inte så viktigt längre. Inte bloggen heller förstås.
Men i helgen tog vi ett tag på barnens rum och rensade ut småbarnssaker och bytte rum mellan barnen. Flytten gjorde att vi rensade och renset gjorde att vi behövde lite nytt. Ett av barnens rum blev bra men till det andra står ett skrivbord i verkstaden i väntan på ny färg. Bilder kommer så snart orken finns!
Tack alla ni som fortsatt att titta in här trots att jag inte varit så flitig vid tangenterna!
Kram Malin

1 kommentar:

Carola sa...

Beklagar sorgen. En chock för de flesta tror jag. Kramar till er alla från Carola Forsberg