onsdag 11 april 2012

Ett paket på posten

 Igår fick jag en present på posten från min storasyster. En helt fantastisk receptbok där varenda recept verkar vara supergott! (Dock inte helt nyttigt...) Jag hittar hur många olika sorters kakor som helst som jag skulle vilja testa att baka.
 Efter att vi kom hem från Sälen njuter jag ännu mera av vårt kök, det är skönt att kunna laga mat som man brukar. Något jag saknade i Sälen var min matberedare/mixer som jag gör smoothies i varje morgon, känns nyttigare än mackor. Har också använt den till att göra egen pizzasallad med ananas i, supergott tycker tom jag som inte gillar köpt pizzasallad. 
 Ja, som ni ser finns det fantastiska recept i boken, speciellt för ett kakmonster som mig. Plockgodis och chips äter jag inte alls, men kakor är jag svag för, iallafall hemmagjorda. Det blir nog något gott till helgen då min lillasyster med sambo kommer hit, för i veckorna försöker jag undvika dessa frestelser.
Idag har jag och barnen spenderat 4 timmar på busfabriken och en timme på Ikea, sen blev det mathandling, ett bad hemma för busfröna och en god middag med pizzasalladen till. Det är härligt  med påsklov även om jag har gjort en del jobb också och har en hel del kvar. Är så glad att vi fick den härliga veckan med sol i Sälen förra veckan för nu är vädret där inte så bra. Ibland har man tur!
Kram Malin
PS: imorgon blir det bilder från en ett hörn i köket som vi ändrade efter att denna boken anlände...

Inga kommentarer: