söndag 30 december 2012

Det sista av julen

 God fortsättning till er alla! Hoppas att ni alla har haft en riktigt god jul. Själv vaknade jag upp på skolavslutningsdagen (fredagen före julafton) med 40,1 i feber och mådde minst sagt dåligt. Jag tog mig till jobbet för att kunna ge eleverna en julhälsning, och efter en halvtimme åkte jag hem och däckade i soffan... Det blev inte riktigt som jag tänkt mig denna jul. Planen var att åka till Skåne efter jobbet och spendera lördagen i Danmark och julhandla de sista julklapparna. Att åka till Skåne gick att genomföra (låg insvept i en filt i bilen) för barnens skull, men väl där var jag sängliggandes i ett par dagar. Julen var ändå ok eftersom jag fick spendera den med min familj. Någon resa till Danmark blev det inte och inte några andra utflykter heller för den delen, men vi hade det trevligt ändå. Nu är vi hemma sen ett par dagar och jag börjar så smått bli piggare med hjälp av antibiotika och andra godsaker :)
 Alla inlägg under julhelgen var förinställda, vilket var tur så här i efterhand. Nu hoppas jag på att vara på banan igen! 
 Några julblommor står kvar här hemma, amaryllisen har fortfarande inte slagit ut, men alla hyacinter har blommat över och en del blommor och granen blev lite vissna under tiden i Skåne. Nu börjar jag bli lite sugen på att städa bort julen... 
Idag skrotar jag runt i mjukisbyxor, blir ganska trött av antibiotikat som jag får i dropp, men några knop har jag lyckats göra; tvättat lite, plockat undan, städat ur kylskåpet (!) och roligast av allt: plockat runt på sakerna på hyllorna i köket!
Nu väntar jag på mannen och barnen som är och badar i simhallen.
Kram Malin

1 kommentar:

Anita sa...

Gott Nytt År till hela din familj.
Den här julen blev speciell för oss, då vårt första barnbarn föddes på julaftons morgon.
En pojke såg dagens ljus.
kram