onsdag 7 december 2011

Lampan

Visst är den fin?! Den svarta lampan gillar jag skarpt! Passar så bra till det svarta skåpet tycker jag. Och fin med den lite ruffiga stilen. Allt här hemma är verkligen inte vitt som många tycks tro vid första anblicken...
Nu känns det som att det snart är helg igen :) och vi har så mycket trevligheter inplanerade fram till jul! I helgen blir det julshow, hotellövernattning, dop och kanske granköp. Ska försöka hinna baka lite mer julgodis också. Jag har bjudit in alla på mitt jobb (ca 25 pers) på glöggkväll veckan före julafton, så här fixas lite inför det. Julgodiset står förvarat i kylen, måste ju spara det till den kvällen... men lite borde man kunna ta innan dess...? :)

Ja, kvällen med mina arbetskompisar ser jag verkligen fram emot, men det är också mycket annat kul innan dess. Och till jullovet har vi planerat en varm resa...! Har levt på panodil senaste veckorna så på måndag ska jag starta en antibiotikakur, så förhoppningsvis är jag frisk till jul också.

Det finns så mycket att vara tacksam för även om vissa saker känns tunga. Tänk på det och ta tillvara på alla fina stunder med era nära och kära, även de enkla stunderna i vardagen är något man ska ta tillvara på.

Kram Malin

1 kommentar:

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

GALET snygg lampa!!!!!!!!
När det är lite tungt så glömmer man ofta bort det där att vara tacksam! Bra att bli lite påmind!!
Massa kram till dä´!