onsdag 30 juli 2014

Små projekt

Den här sommaren har det blivit ovanligt lite projekt här hemma. Kan i och för sig bero på att vi la väldigt mycket tid i våras på att bygga poolplanket, sen har vi bara kunnat njuta av att det blev klart. Har efter förra vårens altanbygge kommit på att det passar oss utmärkt att göra de lite större (utomhus)projekten på våren om vi hinner för då kan vi njuta fullt ut av att ha semester sen och lägga tiden på att umgås och göra utflykter. 
Vi har ju inte riktigt förmågan att starta ett projekt och sen jobba med det lite när det passar, nej har vi börjat bygga en altan eller bestämt oss för att anlägga ett trädgårdsland tex, då jobbar vi som tokar tills det är klart, oavsett om det egentligen är för varmt eller inte, om det blir sena kvällar och mycket slit -jobbet ska bli klart! 

Så här på slutet av semestern har vi fixat lite med småsaker. Vi har rensat ett rum där golvet behövdes målas om och passade då också på att tömma garderober, lägga ut gamla kläder på tradera, köra saker till återvinning och hjälporganisationer mm. Så skönt att få det gjort! 

Ett annat litet projekt som vi tänkt ta tag i ett par år är att byta den här gul-orangea ytterlampan till en som jag slipper skämmas över :) nu är det äntligen gjort! 
En stor anledning till att det behövdes göras (och även till att det inte blivit gjort snabbare) var att jag visste att de som målade om huset åt oss målat runt  om lampan. Det var alltså inte bara att byta till ny utan målarfärgen var tvungen att komma fram först. Samma sak vid vår andra ingång till huset....
Snygg färg bakom va?! ;) 
Så, nu äntligen är en ny lampa uppe! Och idag har vi köpt en rund glödlampa så imorgon blir det ännu finare :) 
Ska snart visa för er hur golvet vi målade om blev. Har lite småfix att fixa där först. 
Kram Malin 

Inga kommentarer: